Eerste reacties op de scifi-film 'The Creator': Geweldig of volledige prut?

Eerste reacties op de scifi-film 'The Creator': Geweldig of volledige prut?

De verwachtingen zijn hooggespannen, maar kan de film die ook waarmaken volgens de critici?

Met nog minder dan twee weken tot het release van The Creator neemt de nieuwsgierigheid bij fans en critici toe. Nou heeft die laatste groep het voorrecht gehad om het langverwachte sciencefiction-spektakel al te mogen bekijken. En dat belooft heel wat, als we de reacties mogen geloven.

Regisseur Gareth Edwards (Star Wars: Rogue One) prees zijn film eerder vanwege zijn frisse kijk op kunstmatige intelligentie. En veel critici lijken deze mening in hun vroege reacties te delen.

Lovende reacties
De critici waarderen de film erg om zijn originaliteit en prachtige beelden. Ook de acteurs worden geprezen om hun sterke acteerwerk. Sommigen noemen de film een waar meesterwerk en de beste sciencefictionfilm in jaren.

Volgens Edwards laat The Creator twee kanten van kunstmatige intelligentie zien in de film: Aan de ene kant wordt de gevaarlijke kant getoond door de ogen van de hoofdpersoon John D. Washington. Maar vanuit de kant van Ai gezien heeft het een goede kant, waarin het mensen creëert.

Release aanstaande
The Creator is vanaf 28 september in de bioscopen te zien. Kan je ook niet wachten? Hier kun je alvast een spannend voorstukje met John D. Washington in actie kijken..

Lees hieronder de reacties van de critici:






NieuwsFilm

meest populair