Mark Wahlberg: "ik stop er binnenkort mee"

Mark Wahlberg: "ik stop er binnenkort mee"

De geliefde acteur denkt na over zijn toekomst en denkt dat acteren daar geen deel meer van uitmaakt.

Mark Wahlberg is pas 52 jaar oud, maar denkt er toch aan om te gaan stoppen met acteren. Tijdens een recent interview laat de acteur, o.a. bekend van The Departed en The Fighter, zich erover uit.

Zo begint de acteur: "Ik werk nu harder dan ooit tevoren. Het ligt aan je werk. Soms wil je doorgaan, draag je het over aan de jongere generatie of stop je ermee. Ik weet nog niet wat mijn kinderen gaan doen, maar ik denk niet dat ik nog lang zal acteren".

Iets anders
Wahlberg vervolgt: "Het is toch behoorlijk vermoeiend". Om zijn leven iets makkelijker te maken besloot de acteur eveneens aan de slag te gaan als producent, zodat hij meer werk zou krijgen: "Ik werd een producent enkel en alleen omdat dat 'moest'".

"Ik wilde niet wachten op een Brad Pitt, Tom Cruise of Leonardo DiCaprio om projecten af te wijzen zodat ik deze dan misschien kon oppikken. Ik ben proactief en zoek naar films. Ik wilde dan ook als producent aan de slag, om zo een grip te krijgen op mijn eigen lotsbestemming".

Drukke agenda
Wahlberg zit dan ook zeker niet stil. Zo bracht hij in recente jaren nog films uit als o.a. Infinite, Uncharted en Father Stu.



Hij heeft ook alweer getekend voor 5 andere films. Daar moeten we dan nog maar even van genieten, zolang nog het duurt.

NieuwsFilm

meest populair