Jim Carrey trok zijn broek naar beneden: "hij moest ze laten zien"

Jim Carrey trok zijn broek naar beneden: "hij moest ze laten zien"

De acteur ging met de billen bloot maar wel alleen om een collega te helpen.

Jim Carrey staat bekend als een acteur die bereid is ver te gaan voor zijn rollen. Zo ging hij zelfs uit de kleren tijdens de komedie Dumb & Dumber, maar dit deed hij wel enkel en alleen om een collega uit de brand te helpen.

Het verhaal gaat over de domme Lloyd Christmas (Carrey). Hij is zijn leven zonder werk, succes en geld hartgrondig beu. Ook verlangt hij al jaren naar een vrouw die zijn holle bestaan voor hem kan opvullen.

Liefde
Als Christmas dan eindelijk de bloedmooie Mary Swanson ontmoet, weet Lloyd niet wat hem overkomt. Hij vertelt zijn - zo mogelijk nog dommere - kamergenoot Harry Dunn (Jeff Daniels) dat hij de 'ware' heeft gevonden. Samen met Harry reist Lloyd naar Aspen, op zoek naar Mary.

Geheel vlekkeloos verloopt dit echter allesbehalve. Op een gegeven moment komt Christmas een bullebak tegen genaamd Sea Bass, gespeeld door de voormalige ijshockey speler Cam Neely. Laatstgenoemde vond het acteren echter allesbehalve makkelijk.

Opname
Neely vond het lastig om verbaasd te reageren, waardoor de opname maar niet lukte. Carrey besloot hem vervolgens een handje te helpen. Hier liet Neely zich tijdens een recente podcast over uit.



Zo zegt hij: "Het gebeurde tijdens de scène waarin Sea Bass Lloyd een pak rammel wil geven, in een wc in een tankstation. Ik trap de deur open en moet verbaasd kijken maar de regisseur vertelde me dat het niet goed genoeg was. Ik kreeg te horen dat ik echt gechoqueerd moest kijken".

Handje hulp
Neely vervolgt: "We doen de opname nog een keer, twee keer, drie keer. Ik begon te stressen. Ik had het gevoel dat ik iedereen zijn tijd aan verprutsen was. Ik zei dan ook tegen Jim: "Het spijt me. Ik hoop dat je geduld hebt want ik heb het echt lastig"."



"Jim zei: "Ah geen zorgen Cam, het is mij ook al vaker overkomen". Hij had echter een verrassing voor me in petto. Tijdens de volgende opname liet hij zijn kont zien. Op dat moment wisten ze eindelijk het goede shot te maken!"

NieuwsFilm

meest populair