Maya Hawke uit 'Stranger Things' huurde beroemde vader in voor haar nieuwe film 'Wildcat'

Maya Hawke uit 'Stranger Things' huurde beroemde vader in voor haar nieuwe film 'Wildcat'

Acteur en filmmaker Ethan Hawke werkte samen met zijn dochter Maya Hawke aan de film "Wildcat", waarin Maya zowel acteerde als produceerde.

De beroemde acteur en filmmaker Ethan Hawke is open over de samenwerking met zijn dochter Maya Hawke. Hij regisseerde zijn kind in Wildcat, een film die Maya ook produceerde.

Op het filmfestival in Toronto zegt de 52-jarige regisseur vol lof: "Maya is verbijsterend intelligent en toegewijd. En ze zet een van de mooiste karakters neer die ik ooit heb gezien."

Jong auteur
Het verhaal gaat over een jonge auteur die verder moet reiken, terwijl zij midden in haar schrijfproces zit. Ethan zegt: "Ik wil haar vooral danken voor het werk. Ze huurde me in en ik hoop dat jullie tevreden zijn."

De 25-jarige ster uit Stranger Things zegt: "Het maken van deze film was ongelooflijk speciaal en een van de beste ervaringen in mijn leven."

Genieten met publiek
Ondanks de staking van schrijvers en acteurs in Hollywood, mochten Maya en Ethan bij hun première aanwezig zijn. Maya vertelt dat ze enorm boft dat ze toestemming kregen voor deze première. Genieten met publiek van haar werk vindt ze heerlijk.

Meer staat hier in het artikel van People. In de onderstaande YouTube-video van ET Canada vertelt Maya over de film.



NieuwsFilm

meest populair