Sylvester Stallone over zijn Netflix-documentaire 'Sly': "Het draait om die comeback"

Sylvester Stallone over zijn Netflix-documentaire 'Sly': "Het draait om die comeback"

Sylvester Stallone werkte mee aan zijn nieuwe documentaire waarin hij zijn leven en carrière uitlicht, en in november zal deze op Netflix te zien zijn.

Sylvester Stallone werkte zelf mee aan zijn nieuwe documentaire. In november zal Sly op Netflix te zien zijn. Maar op het filmfestival in Toronto lichtte de 77-jarige ster met zijn enorme successen als Rocky, Rambo en The Expendables het verhaal al toe.

Hij vertelt aan ET Online: "We hebben een paar jaar gewerkt aan deze documentaire en ik besloot mijn verdediging te laten zakken. Ik ging uit van een beperkte tijd op aarde en wat ik dan allemaal vastgelegd zou willen zien."

Wat je bent
De film gaat in op zijn jeugd vol geweld, zijn gezin en zijn professionele carrière. 'Sly' vertelt: "Vaak draaien documentaires om wat er gepresteerd is. De mijne draait om hoe iemand zo wordt, waarom je bent zoals je bent."

Sylvesters familie gaat nu voor. Dat was vroeger anders. Hij vertelt: "Elke acteur voelt de druk van tijd en het vinden van die ene, belangrijke rol. Maar niemand blijft voor altijd aan de top. Er is een dal. Er tegen vechten gaat ten koste van alles."

De echte film
De ster vervolgt: "Meestal lijdt de familie daaronder. En als je carrière eindelijk loopt, realiseer je je dat je de echte film gemist hebt: je leven en die karakters daarin."

Hij besluit met: "Niet opgeven is gemakkelijk om te zeggen. Maar leren omgaan met falen is belangrijker. Maar er is altijd een kans op die comeback. Daar draait mijn erfgoed om: dat terugveren."

Meer over 'Sly'
Hier in dit artikel van ET Online staat meer. In de onderstaande YouTube-video van ET staat het interview op het festival.



NieuwsFilm

meest populair