In dit jurkje kreeg Scarlett Johansson iedereen helemaal stil: adembenemend mooi

In dit jurkje kreeg Scarlett Johansson iedereen helemaal stil: adembenemend mooi

De oud Marvel-actrice zag er in een zwartje jurk ontzettend goed uit op de rode loper.

Actrice Scarlett Johansson is en blijft een van de meest besproken namen in Hollywood. En als ze op de rode loper verschijnt, dan zijn alle camera's op haar gericht. Tijdens de 70e editie van het filmfestival van Venetië stal ze de show helemaal.

De in Manhattan, New York City geboren blondine is uiteraard een superster op het witte doek, maar van social media is ze niet. Er is dus geen Instagram-account van Scarjo te vinden. Onderstaande foto komt dan ook via een van haar fan-Insta's.

Recente films
Eerst even een blik op haar recente en aankomende optredens op het witte doek. Dit jaar was ze te zien in twee films, namelijk in Wes Andersons Asteroid City en het drama North Star van Kristin Scott Thomas.

Ze heeft ook nog heel wat projecten klaarstaan. Zo zal ze te horen zijn als het personage Elita in de animatiefilm Transformers One en ze speelt de hoofdrol in Disney's actiefilm Tower of Terror. De romkom Project Artemis van Greg Berlanti nam ze al op en als het goed is zal ze ook te zien zijn in het drama Bride en de romkom Paris Paramount.

In het zwart
Tijdens de 70e editie van het filmfestival van Venetië had ze een zwart jurkje aan en daarmee was ze waarschijnlijk een van de opvallendste verschijningen op de rode loper. Ze was er om onder meer haar film Under the Skin te promoten.


Wil je de nu 38-jarige Scarlett Johansson zien in haar zwarte jurkje? Foto's vind je nu hier en hier op de Insta van scarlettjohanssonworld. Er zijn ook videobeelden en die vind je op YouTube.


NieuwsFilm

meest populair