Alexandra Daddario als Wonder Woman: zo zou ze eruit zien!

Alexandra Daddario als Wonder Woman: zo zou ze eruit zien!

De actrice wordt geopperd als mogelijke vervanger van Gal Gadot voor de rol van Wonder Woman.

Alexandra Daddario (White Lotus) blijft een populaire keuze om de rol van Wonder Woman over te nemen in het DCU. Nieuwe fan-art laat zien hoe de Baywatch-ster eruit zou kunnen zien als het iconische DC Comics-personage.

De afbeelding laat een kostuum zien dat geïnspireerd lijkt te zijn op de outfit die ze droeg in het DC Rebirth-tijdperk. Met een knipoog naar de New 52-versie van Wonder Woman.

Daddario als Wonder Woman
Hoewel er geen officiële aankondigingen zijn geweest over Daddario die daadwerkelijk de rol van Wonder Woman zal spelen, wordt er druk gespeculeerd over een mogelijke overname. Het is bekend dat Gal Gadot, de huidige vertolker van Wonder Woman, haar tijd als de Lasso of Truth-heldin mogelijk achter zich laat.

Er zijn aanwijzingen dat Gadot betrokken blijft bij de franchise, maar mogelijk in een andere hoedanigheid. Dit opent de deur naar speculatie over een nieuwe vertolking van Wonder Woman door Daddario in het DCU.

Wonder Woman 3
Gal Gadot heeft haar liefde voor het spelen van Wonder Woman geuit en heeft aangegeven betrokken te blijven bij toekomstige projecten binnen het DCU. Maar andere bronnen melden dat er helemaal geen toekomstplannen zijn voor Wonder Woman 3 vanuit DC.



NieuwsFilm

meest populair