Bizarre vechtscheiding Kevin Costner: Gevecht om miljoen aan fictieve juridische kosten

Bizarre vechtscheiding Kevin Costner: Gevecht om miljoen aan fictieve juridische kosten

Kevin Costner wordt geconfronteerd met een vechtscheiding, waarbij zijn vrouw Christine Baumgartner probeert zoveel mogelijk geld van hem te krijgen.

De echtscheiding van Kevin Costner neemt bizarre vormen aan. Zijn vrouw Christine Baumgartner doet er alles aan om zoveel mogelijk geld los te peuteren bij hem.

Het vermogen van Kevin Costner wordt geschat op 250 miljoen Amerikaanse dollars. Maar het advocatenteam van Kevin wijst zo veel mogelijk eisen af. Intussen is het getouwtrek ontaard in een vechtscheiding.

Fictieve juridische kosten
Zo vraagt Christine nu een tegemoetkoming van bijna een miljoen in juridische kosten die niet gemaakt zouden zijn. Het advocatenteam van Kevin vindt het bedrag schandalig hoog en vraagt de rechtbank te kijken naar de redelijkheid daarvan. Zoveel zou er door haar team niet uitgegeven zijn.

In de documenten staat dat de ster uit Dances with Wolves misschien wel de meest vermogende mag zijn van het stel, maar dat Christine prima in staat is haar eigen rechtszaak te betalen. Bovendien dreef zij zelf de kosten op, omdat zij het niet eens was met de schikking.

De scheidingspapieren
Het team besluit zelfs met: "Christine werkt niet mee. Dit is geen spelletje. Kevin had in de eerste plaats niet eens geld hoeven te spenderen aan een advocaat."

Christine diende namelijk de scheidingspapieren in en verspeelde hiermee veel van haar rechten. Meer staat hier in het artikel van People. In de onderstaande YouTube-video van People wordt meer verteld.



NieuwsFilm

meest populair