Adam Brody baalt flink van Chris Pratt in 'Guardians of the Galaxy'

Adam Brody baalt flink van Chris Pratt in 'Guardians of the Galaxy'

Adam Brody biechtte op dat hij is afgewezen voor een rol in 'Guardians of the Galaxy', terwijl zijn voormalige collega Chris Pratt de rol wel kreeg.

Haast elke acteur wil onderdeel zijn van de Marvel Cinematic Universe, want een Marvel-held zijn, levert een hoop bekendheid op. Een hoop acteurs doen dan ook auditie, maar slechts een paar worden uitgekozen.

Meestal vertellen acteurs niet dat zij zijn afgewezen door Marvel. Adam Brody biechtte zijn afwijzing laatst wel op in een podcast van Just For Variety. Sterker nog: Hij baalt als een stekker dat hij die rol in Guardians of the Galaxy niet heeft gekregen. Die ging naar Chris Pratt.

Best veelzijdige rollen
Adam Brody is een acteur met veelzijdige rollen in series en films. Hij werkte vroeger zelfs met Chris Pratt in The O.C.. Hij zei eerlijk: "Ik wilde die rol. Maar Chris was geschikter. Hij is groter en breder."

Ter geruststelling werden ook Eddie Redmayne, Zachary Levi en Joseph Gordon-Levitt afgewezen. Adam Brody kreeg later gelukkig wel een rol als held bij DC. Hij is te zien in beide delen van Shazam!.

Meer over zijn werk
Meer staat hier in het artikel van Cheatsheet. In de onderstaande YouTube-video van Inverse vertelt hij meer over zijn werk.



NieuwsFilm

meest populair