Amber Heard was ook in relatie met Elon Musk discutabel: "Het was wreed"

Amber Heard was ook in relatie met Elon Musk discutabel: "Het was wreed"

Biografie over Elon Musk onthult details over zijn relatie met Amber Heard, wat fans van Johnny Depp meer begrip geeft voor zijn rechtszaak.

In een nieuwe biografie van Elon Musk wordt ook een stukje gewijd aan zijn relatie met Amber Heard. Fans van Johnny Depp zeggen hierdoor meer te begrijpen wat hem dreef tot een rechtszaak rond zijn echtscheiding.

Voor het boek Elon Musk, dat nu in de winkels ligt, interviewde auteur Walter Isaacson niet alleen Elon en en de actrice uit Aquaman, maar ook zijn familie. Daardoor komen details boven water die niet voor het ex-stel pleiten. Elon zegt over zijn tijd met Amber: "Het was wreed."

Heftige verhouding
Volgens Elon en Amber begon hun relatie nadat het uitging met Johnny Depp. Maar volgens Johnny was zij hem nooit trouw geweest en scharrelden Elon en Amber achter zijn rug om. Elon en Amber schijnen een heftige verhouding te hebben gehad.

Daarover zegt Kimbal, de broer van Elon: "Ze is giftig. Het is jammer dat mijn broer steeds valt voor vrouwen die gemeen zijn tegen hem. Ze zijn mooi, maar hebben een donkere kant, en Elon weet dat zij giftig zijn."

Een idioot
Elon is daar lacherig over en zegt: "Ik ben nu eenmaal een idioot als het draait om liefde. Ik ben vaak een idioot, maar vooral als het gaat om liefde."

De auteur zegt dat zij in elk geval een keer een discutabel rollenspel deden, waarbij Amber om een kostuum regelde van de game Overwatch. Amber zei over haar relatie met Elon: "Hij houdt van vuur en soms brandt hij zich."

Meer gif
Meer staat hier in het artikel van People. Ook in de onderstaande YouTube-video van Nicki Swift wordt meer verteld.



NieuwsFilm

meest populair