'Saw X'-clip toont John Kramer's bloedige wraak met gruwelijke martelmachine

'Saw X'-clip toont John Kramer's bloedige wraak met gruwelijke martelmachine

John Kramer maakt korte metten met de oplichters uit het nep ziekenhuis.

Een maand geleden kwam nog de eerste gruwelijke trailer van Saw X langs. Heel erg lang hoeven we niet meer op de film te wachten, aangezien deze al volgende maand uitkomt. Nu is wel weer een nieuwe clip online gezet.

In Saw X trekt John Kramer na de gebeurtenissen naar Mexico. Hij heeft namelijk kanker, maar een riskante medische operatie kan hem misschien genezen en is zijn laatste kans. Daar aangekomen ontdekt hij dat het echter om frauduleuze praktijken gaat.

Wraak
Om zijn oplichters een lesje te leren, maakt hij voor hen een reeks afgrijselijke valstrikken. In de eerste beelden zagen we al de nodige martelmachines snel voorbij komen, maar in de onderstaande clip krijgen we een beter beeld van wat we kunnen verwachten.

Een van de oplichters zit vastgebonden aan een stoel, met draadjes rond zijn vingers en buizen over zijn ogen. Hij heeft 60 seconden om de juiste code te vinden, anders worden zijn ogen 'opgezogen'. Elke keer als hij een fout maakt, wordt een van zijn vingers gebroken.

Clip
Het is duidelijk te merken dat je niet met Kramer moet sollen, want hij laat weinig van zijn slachtoffers over. Ander goed nieuws voor fans: de MPA geeft de R-rated classificatie aan de blockbuster.



Er zitten namelijk de nodige scènes in met bloederig geweld en martelingen. Ook wordt gevloekt en er worden drugs gebruikt. Het lijkt er dus op dat Saw X weer vanouds bloederig en gewelddadig wordt.

NieuwsFilm

meest populair