De 22-jarige actrice Tommi Rose deelt uiterst zwoele foto's en bewijst een ware droomvrouw te zijn

De 22-jarige actrice Tommi Rose deelt uiterst zwoele foto's en bewijst een ware droomvrouw te zijn

Actrice Tommi Rose ken je misschien uit de serie Sweet Magnolias en nu ook van Instagram.

Actrice Tommi Rose is nog piepjong, maar weet zich al enkele jaren op te werken in Hollywood. Ze speelde al in enkele (tv-)films en series en op Instagram krijgt ze steeds meer volgers. Zomerse foto's plaatst ze genoeg.

Met 220k volgers doet de in Florida, Verenigde Staten geboren Tommi het al goed op Instagram. Met drie posts met allerlei foto's van haar bezoek aan Nashville laat de blondine zien wat voor een droomvrouw ze is.

Films en series
Tommi scoorde haar eerste rol in 2016 - toen ze zo'n 15 jaar oud was - in de film B.F.F.. Daarna volgden heel wat (andere) onbekende(re) titels. Haar grootste rollen kreeg ze de afgelopen twee jaar.

Zo was ze te horen in de Engelstalige versie van de Royalteen-films van Netflix. Ook had ze rollen in de series Will Trent en Sweet Magnolias. Recent nam ze de film Catch a Killer op, waarin ook Michael Weaver, Sam Brooks en Tu Morrow te zien zijn.

Zwoel
De blondine uit 2001 zien we op een reeks foto's waarop ze regelmatig heerlijk zwoel in de lens kijkt en een spijkerbroek draagt met daarboven een korset-achtig topje. Ze bezocht onder meer een concert van Arctic Monkeys.


Wil je de zwoele foto's van Tommi Rose graag even zien? Bekijk deze dan nu hier, hier en hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair