57-jarige bom Salma Hayek opent boekje: "Op deze manier blijf ik zo knap"

57-jarige bom Salma Hayek opent boekje: "Op deze manier blijf ik zo knap"

Wil je er zo uitzien als de actrice? Volg dan haar makkelijke tips.

Salma Hayek acteert nog best veel. Elk jaar speelt ze wel weer in op z'n minst een film of serie, maar bijna wekelijks komen er wel kiekjes van de schoonheid voorbij op Instagram. Nu verklapt ze hoe zij zo mooi blijft uitzien.

Hoewel de actrice vandaag de dag alweer 57 jaar oud is, ziet ze er nog steeds fantastisch uit. Voor elke foto die ze deelt op sociale media krijgt ze dan ook talloze likes en complimentjes. Nu deelt ze haar 'geheim' met haar volgers.

Eeuwige jeugd
Zo zegt Hayek: "Ik blijf er zo jong uitzien dankzij alle meditatie. Ik geloof daar echt in. Veel mensen zeggen dat sport het antwoord is, maar voor mij is het meditatie. Iedereen moet zijn eigen manier vinden en doen waarmee je jezelf comfortabel voelt".

"Ikzelf vind het tamelijk lastig om te sporten of te fitnessen. Ik vind dat echt zwaar en heb er eerlijk gezegd ook niet de discipline voor. Mediteren, dan kan ik echter echt van genieten en ik doe het graag. Het is ook makkelijk om te doen".

Tips
Hayek gaat verder: "Als je al ergens in je eentje gaat zitten dan is dat al mediteren te noemen. Ik doe het wel elke dag!" Bekijk hieronder nog eens een kiekje van de prachtige Mexicaans-Amerikaanse actrice.



NieuwsFilm

meest populair