De moeder van 'Fast & Furious'-acteur Paul Walker: "Sms'je betekende zijn dood"

De moeder van 'Fast & Furious'-acteur Paul Walker: "Sms'je betekende zijn dood"

Paul Walker was een geliefde acteur die onverwacht overleed in een auto-ongeluk, maar hij was veel meer dan dat.

Nu de Fast and the Furious-films volop in de belangstelling staan door de nieuwe film Fast X, wordt extra stil gestaan bij Paul Walker. Hij overleed bij een eenzijdig verkeersongeluk. Dat was in 2013.

Paul Walker zou deze week 50 zijn geworden. In de documentaire I am Paul Walker, vertelt de moeder van Paul dat hij enthousiast aan zijn ochtend begon. Hij was even vrij van het filmen van Furious 7. Kerst stond voor de deur en hij was blij zijn dochter te zien.

Sms'je was zijn dood
Zijn moeder vertelt over de dag van zijn dood: "Hij was bij mij thuis. We hadden een fijn gesprek en hij zag een sms'je over een event dat hij vergeten was en zei: Oh hemel, ik moet ergens zijn."

Ze vervolgt: "Zijn financieel adviseur reed. Op de terugweg botste de racewagen op volle snelheid tegen een paal. Hij ging naar die fondswerving en ik verwachtte hem in de avond terug. We zouden dan de kerstboom decoreren met zijn dochtertje."

Hij was zoveel meer
Zijn moeder besluit: "Ik weet dat mensen denken dat hij maar een acteur was die een auto-ongeluk kreeg. Maar hij was zoveel meer. Hij was een geweldige man. Ik krijg brieven van mensen over heel de wereld dat hij voor hen verschil maakte."

Paul Walker had een erg succesvolle carrière als acteur en model. Meer staat hier in het artikel van Lad Bible. In de onderstaande YouTube-video van Paramount is de trailer van de documentaire te zien.



NieuwsFilm

meest populair