Hoe een schaars geklede January Jones heel Instagram steil achter liet overslaan

Hoe een schaars geklede January Jones heel Instagram steil achter liet overslaan

De blonde actrice uit onder meer X-Men en Mad Men plaatst al jaren opvallende Instagram-foto's.

Velen herkennen actrice January Jones uit de film X-Men: First Class of anders de succesvolle serie Mad Men. Er zijn waarschijnlijk ook genoeg mensen die haar de laatste jaren hebben leren kennen via Instagram.

De in Sioux Falls, South Dakota geboren January weet namelijk flink op te vallen op Insta en dat kwam haar al eens op kritiek te staan. Het leverde haar tot op heden wel zo'n 1,1 miljoen volgers op.

Films en series
Naast haar rol als Emma Frost in X-Men: First Class en Betty Francis in Mad Men was ze ook te zien in series als The Last Man on Earth en Spinning Out en films als The Boat That Rocked en Unknown.

Dit jaar dook ze al op in de film God Is a Bullet van en met Nick Cassavetes en ze gaat binnenkort aan de slag met The Helpers van schrijver en regisseur Brandon Hess. Duidelijk minder grote titels dan zo'n 15 jaar geleden.

Indruk
Verleden jaar kwam January door verschillende foto's in het nieuws. Collega's vroegen zich af wat ze exact aan het doen was. Het veranderde haar gedrag niet ingrijpend, aangezien ze nog altijd met allerlei opvallende Insta-berichtjes komt.


Wil je January Jones en haar opvallende foto's zien? Bekijk dan nu de foto op haar Instagram, via het oorspronkelijke bericht op FiImTotaal.

De foto die je via bovenstaande link bekijkt heeft het bijschrift "Het is 43 graden, bijzonder dorstig." De actrice is gekleed in behoorlijk strakke badkleding.

NieuwsFilm

meest populair