Verontwaardiging over leeftijdsverschil tussen Emmy Rossum en Tom Holland in 'The Crowded Room'

Verontwaardiging over leeftijdsverschil tussen Emmy Rossum en Tom Holland in 'The Crowded Room'

Moeder en zoon in maar met maar een leeftijdsverschil van 9 jaar.

Tom Holland is natuurlijk voornamelijk bekend van zijn rol als Spider-Man in het MCU, maar dat betekent niet dat hij geen andere rollen accepteert. Hij scoort de nodige andere grote rollen in blockbusters en series, maar The Crowded Room zorgt wel voor gefronste wenkbrauwen.

In de dramaserie kruipt Holland in de huid van Danny Sullivan, die wordt gearresteerd in New York nadat hij betrokken is geweest bij een schietpartij. In de gevangenis deelt hij zijn verhaal met ondervrager Rya Goodwin (Amanda Seyfried).

Moeder
De opvallendste rol is echter weggelegd voor Emmy Rossum. De actrice, o.a. bekend van de serie Shameless, speelt Candy Sullivan, de moeder van Danny. Wat wel opvalt is dat de actrice pas 36 jaar oud is, terwijl Holland 27 is. Ze verschillen dus maar 9 jaar, iets dat de nodige kijkers opviel.

Zij vinden het leeftijdsverschil nogal raar, maar Rossum heeft hier zelf geen probleem mee en laat zich erover uit: "Candy is een super jonge moeder. Ze was zelf nog een kind toen ze op 16-jarige leeftijd zwanger werd".

Begrijpelijk
Rossum vervolgt: "Je ziet mijn personage wanneer ze 25 is, maar ook wanneer ze 35 is. Ik speel dus een jonger iemand dan dat ik zelf ben. Candy en Danny hebben een hele speciale band en ik kon het super goed vinden met Tom. Ik heb ervan genoten".



Holland vond het zelf ook een toffe ervaring, maar ook wel een lastige. Hij heeft nu dan ook besloten het even iets rustiger aan te doen: "Het was intens. Mijn personage voelt bepaalde emoties die ikzelf nog nooit heb ervaren. Ik was ook nog eens een producent, dus dat brengt ook meer stress met zich mee".

Pauze
Holland vervolgt: "Begrijp me niet verkeerd, ik heb er zelf ook van genoten, maar het was echt zwaar werk. De serie heeft wel een impact op me gehad. Ik heb nu dan ook even een pauze nodig..."



NieuwsFilm

meest populair