Emily Ratajkowski in loeiheet jurkje: zo zien we haar maar al te graag

Emily Ratajkowski in loeiheet jurkje: zo zien we haar maar al te graag

Het eerder acterende model Emily Ratajkowski in groen op de rode loper.

Gisteren vonden de MTV Music Awards plaats en heel wat bekende gezichten waren aanwezig tijdens het evenement in het Prudential Center in Newark, New Jersey. Emily Ratajkowski kwam in een groen jurkje.

Het model is hot op social media. Op Instagram verzamelde ze al ruim dertig miljoen volgers en met haar laatste posts kreeg ze al snel een half miljoen vind-ik-leuks. En dat is niet gek gezien haar verschijning.

Nog acteren?
Het lijkt erop dat de in Londen geboren Emily het bij modelzijn houdt. Recent gaf ze namelijk aan dat ze acteren eigenlijk helemaal niet leuk vindt. Desondanks dook ze recent nog op in de komedieserie History of the World: Part II.

De meest opvallende rollen had ze uiteindelijk in de thriller Gone Girl van
David Fincher en We Are Your Friends met Zack Efron. We wachten nog op de tv-film Bright Futures. De film staat al sinds de coronacrisis op 'post-production' op de IMDb, dus of deze nog verschijnt blijft onduidelijk.

Groen
Enkel met de tekst "gisterenavond was leuk" omschrijft ze een reeks foto's en beelden in haar groene jurkje. Ze is zelf waarschijnlijk ook onder de indruk, aangezien ze er twee posts van maakte.


De 32 jarige Emily in haar groene jurkje zien tijdens de VMA's zien? Check de foto's en beelden dan nu hier en hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair