Jamie Lee Curtis weigerde samenwerking met Jake Gyllenhaal en haar reden is bijzonder

Jamie Lee Curtis weigerde samenwerking met Jake Gyllenhaal en haar reden is bijzonder

Jamie Lee Curtis weerde voormalig peetzoon Jake Gyllenhaal oorspronkelijk af, maar ze werkten uiteindelijk samen aan een audioboek.

Jamie Lee Curtis staat bekend om haar collegialiteit. Toch vermeed de Halloween-queen een samenwerking met Jake Gyllenhaal.

En ze aarzelde toen ze toch met de acteur uit Spider-Man: Far from Home ging werken aan een audiobook. Die kinderserie, Letters from Camp, duurde namelijk 3 seizoenen. Jamie Lee schreef de verhalen.

Haar peetzoon zien opgroeien
Jake is namelijk haar peetzoon. Jamie Lee zag hem opgroeien en begeleidde hem door Hollywood. En het komt door hem dat zij toch een reboot van Halloween oppakte in 2018.

Ze vertelt hier in dit artikel van Cheatsheet: "Ik was nerveus hem te vragen voor het luisterverhaal. Ik wil niet dat onze relatie om transacties gaat draaien. Ik vraag hem niet voor mijn premières. Ik vraag hem niet voor interviews."

Samen in de pandemie
Toen Jake tijdens de pandemie naast haar kwam wonen in Los Angeles, vroeg ze voorzichtig of hij misschien een stem zou overwegen. Hij stemde meteen in en dook met de juiste vragen enthousiast in het karakter.

In de onderstaande YouTube-video van Sirius XM vertelt Jake meer over die bekende reboot en hun relatie.



NieuwsFilm

meest populair