'Bromance' tussen Hugh Jackman en Ryan Reynolds is echt waar: Vandaar 'Deadpool 3'?

'Bromance' tussen Hugh Jackman en Ryan Reynolds is echt waar: Vandaar 'Deadpool 3'?

De regisseur bevestigt dat de vriendschap tussen Hugh Jackman en Ryan Reynolds echt is en niet gespeeld.

De 'bromance' tussen Hugh Jackman en Ryan Reynolds is niet gespeeld. Het is echt, bevestigt Shawn Levy, de regisseur van Deadpool 3.

Shawn werkte al eerder met Ryan samen en zegt op het filmfestival in Toronto: "Het is f**king echt. Die gasten houden bijna net zo veel van elkaar als Ryan en ik van elkaar houden. En onze bromance is een sprookje voor aller tijden."

Helse tijden
Vorige maand vertelde Hugh Jackman aan People: "Ik denk dat als Ryan en ik de hele dag met elkaar werken en de personages zijn ook steeds elke dag in elke stad bij elkaar, dat zij elkaar verrot slaan."

De twee acteurs maken al jaren grapjes over elkaar op social media. Soms gaat het ten koste van elkaar. Hun haat en liefde bracht hen tot deze samenwerking. Hugh besluit: "Maar even serieus, ik denk dat van alle films deze film mij het meeste plezier zal geven."

Amicale samenwerking
In dit artikel van People staan wat amicale foto's van de twee sterren op de filmset. Vorig jaar kondigden zij hun samenwerking op ludieke wijze aan. Die YouTube-video staat hieronder bij Marvel Studios Movies.



NieuwsFilm

meest populair