Patrick Stewart speelde slechterik in horrorfilm 'Green Room' maar weigerde enge scènes

Patrick Stewart speelde slechterik in horrorfilm 'Green Room' maar weigerde enge scènes

Patrick Stewart vond het werken aan de film 'Green Room' overweldigend, vooral omdat hij niet goed tegen de gruwelijkheden op de set kon.

Omdat je in een horrorfilm speelt, betekent dat niet dat je goed om moet kunnen gaan met het gruwelijke deel van de film. Dat bewijst Patrick Stewart met Green Room.

De 83-jarige acteur vond het scenario zo beklemmend en het gaf hem zo'n onveilig gevoel dat hij akkoord ging met zijn personage. Hij speelde de slechterik. De ster is immers wel wat gewend in zijn carrière, al is hij het meest bekend door zijn rollen in X-Men en Star Trek.

Pittige scènes niet
Werken aan de film uit 2015 vond hij echter overweldigend. Hij bekende hier in het artikel van Cheatsheet dat hij eigenlijk niet goed tegen het geweld op deze filmset kon. Sterker nog: hij deed enorm zijn best om al die vieze momenten te missen.

Hij zei: "Ik vermeed dat. Ook toen iemand mijn trailer binnenkwam en zei dat ze nu de scène gingen filmen van de hond die de keel van het meisje kapot bijt. En ik zei: 'Weet je wat? Ik lees de krant hier wel verder'."

Liefde voor pitbulls
Hij vervolgde: "Ik hou van pitbulls en ik wilde niet dat zij op die manier worden neergezet. Toen de hond klaar was met de scène zag ik hem en kreeg ik een grote lik over mijn gezicht. Zo'n lief gebaar. Het is niet te geloven dat het dezelfde hond is in de film."

In de onderstaande YouTube-video van A24 is de trailer te zien.



NieuwsFilm

meest populair