Sylvie Meis laat weinig aan de verbeelding over in dit kleine jurkje

Sylvie Meis laat weinig aan de verbeelding over in dit kleine jurkje

De 45-jarige actrice/presentatrice toont opnieuw aan waarom zij een van de mooiste vrouwen van Nederland is.

De geliefde BN'er Sylvie Meis deelt wel vaker kiekjes en filmpjes op sociale media. Nu is het weer raak.

We zijn het inmiddels wel gewend van Meis dat ze veel post op haar Instagram-pagina. Enige tijd geleden tekende ze een lucratief contract bij de bekende supermarktketen Aldi. Sindsdien duikt ze wel vaker op in lingerie, die verkocht wordt in de Aldi zelf.

Andere foto's
Ook als het echter niet om de Aldi kledinglijn deelt Meis regelmatig spannende kiekjes. Eerlijk is eerlijk, ze ziet er dan ook bloedmooi uit en dat is nu ook zeker weer het geval.

Meis (o.a. bekend van de serie Costa! en Elvy's Wereld So Ibaza!), werd dit jaar uitgekozen om het Duitse hitprogramma 'Love Island' te presenteren. Niet alleen de kandidaten van deze show zien er goed uit, ook Meis zet altijd haar beste beentje voor.

Kiekjes
Op Instagram heeft ze maar liefst 1,4 miljoen volgers. Ze trakteerde haar fans nu op enkele foto's van haar prachtige 'Love Island'-outfit en eerlijk is eerlijk, Meis ziet er weer eens prachtig uit. Binnen de kortste keren had ze dan ook heel wat likes te pakken, maar dat is wel te begrijpen.

Interesse in de spannende kiekjes van Sylvie Meis? Klik dan hier!

De jurk van Meis ziet er dan misschien wel erg elegant uit, het geeft haar rondingen ook behoorlijk prijs. Haar dodelijke blik maakt het helemaal af. Oordeel zelf maar met de foto's hierboven!

NieuwsFilm

meest populair