Salma Hayek in een behoorlijk krappe bikini bezorgt je een bloedhete dag

Salma Hayek in een behoorlijk krappe bikini bezorgt je een bloedhete dag

De Mexicaans-Amerikaanse actrice maakt ons weer eens helemaal gek met een spannend kiekje.

Ondanks het feit dat Salma Hayek niet meer de jongste is, deelt ze wel vaker spannende kiekjes op Instagram. Nu is het weer raak.

Hayek, o.a. bekend van Frida en de recente Magic Mike's Last Dance, heeft maar liefst bijna 26 miljoen volgers op Instagram. Deze trakteert ze dan ook vaak op pikante foto's en in de zomer maakt de Mexicaans-Amerikaanse actrice er best veel.

Insta
De nodige kiekjes verschijnen op haar Instagram-pagina en dat is nu weer eens het geval. Afgelopen zondag ging Hayek weer eens even genieten van de zon en daarvoor ging ze op een boottripje. Genieten deed ze zeker en ze deelt dit plezier nu ook met haar fans.

Zo postte de vandaag de dag alweer 57-jarige schoonheid een kiekje waarin ze een blauw jurkje aanheeft dat behoorlijk ver openhangt. Hieronder heeft ze een bikini aan met een zwart/witte print, maar ze laat maar weinig aan de verbeelding over...

Foto
Hayek zet haar rondingen behoorlijk in de spotlights, iets dat ze wel vaker doet op sociale media. Deze kiekjes worden echter elke keer weer goed onthaald. Binnen de kortste keren kreeg ze dan ook behoorlijk wat likes en reacties, maar dat is dus ook wel goed te begrijpen.

Interesse in het spannende bikini-kiekje van Salma Hayek? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair