Voortdurend succes voor Sylvester Stallone: 'Rocky' impact bereikt zelfs het Vaticaan

Voortdurend succes voor Sylvester Stallone: 'Rocky' impact bereikt zelfs het Vaticaan

Sylvester Stallone ontmoet de paus tijdens een privé-audiëntie en wordt ereburger van Gioia del Colle.

Sylvester Stallone heeft Italiaanse roots en is vaak in Italië te vinden. Dit jaar was zijn verblijf meer bijzonder dan anders. De ster uit Rocky mocht de paus ontmoeten. En wat blijkt? Ook de paus kent zijn films.

Afgelopen vrijdag werd de 76-jarige acteur met zijn gezin ontvangen in Vaticaanstad. In het onderstaande Twitter-bericht van Vatican News is te zien dat Sylvester zijn vrouw, dochters en broer voorstelt. Voor Sylvester is een ontmoeting met de paus een lang gekoesterde wens.



Wereldwijde impact
'Sly' glundert verrast als paus Francis vrolijk bekent dat hij opgroeide met de films van Sylvester. De ster kent de wereldwijde impact van zijn personage Rocky. Hij refereert meteen beleefd naar zijn bokskampioen door te zeggen: "Ready? We box."

Sylvester en zijn broer Frank werden ook ereburger van het stadje Gioia del Colle. Hun grootvader was daar ooit kapper. Hun bijzondere moment is hieronder te zien in het Instagram-bericht van John Rivoli.

Ook ereburger
Sylvester vertelt met een sleutel in de hand: "Mijn grootvader verliet deze stad en doordat hij dapper genoeg was om die reis te maken, kan ik hier nu staan. Dit is de sleutel van zijn kapperszaak. Dank jullie wel en zoals Rocky zou zeggen: 'Ik hou van jullie en blijf doorgaan'."



NieuwsFilm

meest populair