Tieners Zooey en Emily Deschanel: de bekende zussen in Hollywood zijn volwassen

Tieners Zooey en Emily Deschanel: de bekende zussen in Hollywood zijn volwassen

De talentvolle zusjes Zooey en Emily Deschanel zijn geboren in Hollywood en werken beiden in de filmindustrie

De talentvolle zusjes Zooey Deschanel en Emily Deschanel zijn geboren in Hollywood. Hun ouders werken beiden in de filmindustrie. Vader Caleb Deschanel is een regisseur en moeder Mary Jo Deschanel is een actrice.

Emily Deschanel is 46 jaar en is te zien in onder meer My Sister's Keeper, Bones en The Devil in Ohio. Zooey Deschanel is 43 jaar en te zien in onder andere Elf en 500 Days in Summer en te horen in alle Trolls-films.

Worstelen in filmindustrie
Emily zegt hier in dit artikel van People: "We zagen van dichtbij familie en vrienden worstelen in de filmindustrie. Het is een moeilijke wereld, dus we startten zonder illusies. We begonnen als kind met het maken van onze eigen musicals."

De zussen kunnen goed met elkaar overweg en waarderen elkaars werk. Zooey vertelt over hun voorliefde: "We houden van kerst. Het maakt niet uit in welk seizoen we zitten. Als een van ons het niet naar ons zin heeft, beginnen we over kerst."

Bekend in Hollywood
Ze maakten een succesvolle overstap van tienerfilms naar films voor volwassenen. Beiden zijn erg bekend in Hollywood en zitten in veel films en series.

Beide zusjes zijn ook te zien in de onderstaande YouTube-video van The Late Late Show with James Corden. Deze carpool karaoke is net even anders.



NieuwsFilm

meest populair