Eva Mendes vervroegd met pensioen? Ze baalde van filmcarrière en wilde al vaker stoppen

Eva Mendes vervroegd met pensioen? Ze baalde van filmcarrière en wilde al vaker stoppen

Eva Mendes steunde haar man Ryan Gosling in zijn nieuwe film en is dankzij Denzel Washington doorgegaan met acteren.

Eva Mendes steunt haar man Ryan Gosling door dik en dun en is dol op zijn nieuwe prestatie in Barbie. Zelf baalde ze van haar filmcarrière. Het kwam door Denzel Washington en haar rol in Training Day dat ze doorzette.

Eva vertelde hier in het artikel van Cheatsheet dat Denzel Washington een enorme impact had op haar carrière, toen zij net begon. Ze twijfelde aan de filmwereld, omdat zij geen interessante rollen trof en was op zoek naar ander werk.

Vervroegd pensioen
Eva lijkt intussen met vervroegd pensioen. Ze werkte wel onder meer aan twee films met Denzel en vertelde: "Denzel maakte van mij een betere actrice door zijn aanwezigheid. Hij daagt je uit met zijn blik. En je kunt kiezen: zwemmen of verdrinken. Ik hoop dat ik zwom."

Ook zei ze: "Voor Training Day wilde ik stoppen met acteren. Ik had al meer dan twee jaar slechte rollen in slechte series en films. Ik werd nergens opgepikt en dacht dat acteren niets voor mij was. Toch ging ik meer dan voorbereid naar die auditie en alles verliep perfect. En gelukkig koos Denzel mij uit."

Betere carrière
Na die Oscar-winnende film ging het beter met haar carrière. Toch besloot zij na het krijgen van haar dochters met Ryan Gosling te stoppen met acteren. Dat was tien jaar geleden en was het beste voor het jonge gezin, maar ook voor haar.

Ze zei: "Ik was het zat te moeten vechten voor goede rollen. Ik overwoog zelf te produceren voor mijn rollen, maar dat leek mij niet de moeite waard. Het is wel fijn te zien dat een Latina nu meer mogelijkheden heeft dan toen. Maar voor nu blijf ik nog even thuis voor mijn kindjes."

Kleding en schoonmaakdoekjes
Eva Mendes heeft intussen een goed lopende kledinglijn en zit in de schoonmaakdoekjes. Bovendien is ze een kei in marketing, want ze weet beide onderwerpen goed onder de aandacht te brengen zonder expliciet reclame te maken zoals te zien is in onderstaand Instagram-bericht.



NieuwsFilm

meest populair