Johnny Depp over zijn comeback van $20 miljoen

Johnny Depp over zijn comeback van $20 miljoen

Johnny Depp keert terug in een nieuwe reclamecampagne van Dior's geurtje Sauvage, ondanks alle negatieve publiciteit rond zijn echtscheiding.

Johnny Depp mag dan wel minder werk hebben door de cancelcultuur in Hollywood, maar dat weerhoudt hem niet van het vinden van goedbetaalde opdrachten. Waar onder meer de studio van Pirates of the Caribbean hem liet vallen, doen andere ondernemingen dat niet.

Zo keert Johnny terug in een nieuwe reclamecampagne van Diors geurtje Sauvage. Het filmpje duurt 30 seconden. De ster is te zien, terwijl hij poëzie voordraagt. In de onderstaande YouTube-video is de desbetreffende reclame te zien.

Gedoe rond echtscheiding
Johnny Depp is al 10 jaar het gezicht van Dior. Door alle gedoe rond zijn echtscheiding van Amber Heard was het nog maar de vraag of de samenwerking met het beroemde merk nog stand zou houden.

Maar intussen is bekend geworden dat Johnny opnieuw 3 jaar aan de slag mag gaan voor Dior. En hij krijgt maar liefst het duizelingwekkende bedrag van $20 miljoen voor zijn comeback.

Geraakt door steun
Over dat besluit vertelde hij hier in dit artikel van Lad Bible: "Ik ben diep geraakt door die steun en ben trots op deze samenwerking. Niemand doet dit."

Johnny zegt zoals alleen hij het kan: "En het feit dat Dior dit wel doet en me vertrouwt en bij me blijft door dik en dun, doet mij elk persoon bedanken die betrokken was bij het maken van dit besluit. Ik sta voor altijd bij hen in het krijt en zal trouw blijven aan hen."



NieuwsFilm

meest populair