Deze opvallende avonturenfilm met Sandra Bullock kijk je binnenkort op Netflix

Deze opvallende avonturenfilm met Sandra Bullock kijk je binnenkort op Netflix

Deze film wil je gezien hebben, al is het alleen al vanwege zijn topcast.

Netflix pakt binnenkort uit met een wel hele grappige film: The Lost City. Daarin wordt een romanschrijfster ontvoerd tijdens haar promotour. Haar enige hoop op redding is haar coverhunk, die niet al te slim blijkt.

Het feit dat de hoofdrollen in The Lost City worden vertolkt door Sandra Bullock (Ocean's Eight), Channing Tatum (Magic Mike) en Daniel Radcliffe (Harry Potter) is eigenlijk reden genoeg om hem te kijken. Maar voor de twijfelaars: hieronder meer informatie.

Het verhaal
Loretta (Bullock), die onlangs haar man is verloren, schrijft hitsige avonturenromannetjes. Haar succes heeft ze deels te danken aan hunk Alan (Tatum) die op al haar omslagen staat. Op aandringen van haar uitgever neemt ze hem mee op de promotietour voor haar nieuwe boek.

Deze verandert al snel in een drama wanneer ze wordt ontvoerd door een excentrieke miljardair (Radcliffe). Hij hoopt dat Loretta hem kan leiden naar een oude schat die ze beschrijft in haar boek. De niet bijster slimme Alan doet een poging haar te redden.

Netflix
The Lost City heeft vorig jaar in de bioscopen gedraaid en wist een mooie omzet te draaien. Ook de recensies waren overwegend positief. Zeker de chemie tussen Bullock en Tatum werd enorm geprezen.



Binnenkort komt deze film dus naar Netflix. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat de actierijke romkom vanaf 7 oktober te bekijken is. Een melding ontvangen op deze dag? Regel dat hier.

NieuwsFilm

meest populair