Keiharde misdaadthriller met Tom Cruise plotseling dikke hit op Netflix

Keiharde misdaadthriller met Tom Cruise plotseling dikke hit op Netflix

'Jack Reacher: Never Go Back' staat, net als zijn voorganger, in de Top-10 van best bekeken films op het platform.

Eerder deze week schoot Jack Reacher met Tom Cruise - een film uit 2012 - vrij onverwachts de Netflix Top-10 van best bekeken films binnen. Nu staat ook Jack Reacher: Never Go Back, het vervolg uit 2016, in die lijst.

Jack Reacher debuteerde eerder deze week op plek #9 in de Top-10. Inmiddels staat deze goede misdaadthriller al op de zesde plaats.

Het verhaal
In Never Go Back, het tweede deel, vertrekt Jack Reacher naar Washington om daar een bezoek te brengen aan majoor Susan Turner, een goede vriendin en tevens contactpersoon van hem. Daar aangekomen blijkt Turner te zijn gearresteerd op verdenking van spionage.

Zo raakt Reacher betrokken bij een groot complot binnen het leger. Al snel moet hij zelf op de vlucht slaan wanneer hij valselijk wordt beschuldigd van een misdaad. Reacher zet alles op alles om niet alleen zijn, maar ook Turners naam te zuiveren.

Op Netflix
Jack Reacher: Never Go Back, geregisseerd door Edward Zwick (Love and Other Drugs), heeft naast Cruise mooie rollen voor onder meer Cobie Smulders (The Avengers) en Robert Knepper (Hitman).



Ook dit tweede deel wordt nu dus goed bekeken op Netflix. Never Go Back heeft de plaats van de eerste film overgenomen in de Top-10 en staat nu op #9.

NieuwsFilm

meest populair