Het jurkje van Lili Reinhart lijkt behoorlijk krap te zitten

Het jurkje van Lili Reinhart lijkt behoorlijk krap te zitten

De foto's leveren haar binnen enkele dagen tijd miljoenen likes op.

Actrice Lili Reinhart, voornamelijk bekend van de serie Riverdale maar ook van rollen in films als Hustlers en de laatste Charlie's Angels, acteert niet meer zo heel erg veel. Ze zorgt er echter zeker voor dat we haar niet vergeten.

Reinharts laatste film stamt alweer uit 2022, namelijk Look Both Ways. Ook lijkt haar agenda voorlopig helemaal vrij te staan, want op IMDb staat er niks van toekomstige projecten. Wel werkt ze ook als model en dat valt ook wel te begrijpen.

Kiekjes
De actrice, die over enkele dagen 27 wordt, deelt wel vaker foto's en filmpjes op sociale media en dan voornamelijk Instagram. Heel erg gek is dit niet, want ze heeft maar liefst bijna 27 miljoen volgers. Er zijn dan ook genoeg bekende (mode)merken die maar wat graag met Reinhart willen samenwerken.

Ze maakt dan ook wel vaker reclame op Instagram, maar soms komt ze ook gewoon met mooie of zelfs pikante foto's van zichzelf. Nu is het weer raak. Reinhart is namelijk een model voor Armani en postte enkele kiekjes van haar outfit en eerlijk is eerlijk, ze ziet er grandioos uit.

Bericht
Nog geen week geleden deelde Reinhart een bericht met de tekst: "Wat was dat gisteren toch een ongelofelijk mooie show. Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik een deel mag uitmaken van deze familie".

Interesse in de foto's van Lili Reinharts krappe jurkje? Klik dan hier!

Reinhart heeft een peperdure Armani-outfit aan, maar haar jurkje zit wel behoorlijk krap en laat niet heel veel aan de verbeelding over. Binnen de kortste keren kreeg ze dan ook miljoenen likes.

NieuwsFilm

meest populair