Vrijgezelle Emily Ratajkowski over dat de jonge Sophie Turner ook weer op jacht moet

Vrijgezelle Emily Ratajkowski over dat de jonge Sophie Turner ook weer op jacht moet

De voormalige actrice heeft de nodige tips voor Turner en andere jonge gescheiden vrouwen.

Sophie Turner is weer single. De Game of Thrones-actrice was slechts enkele jaren getrouwd met Joe Jonas, maar de twee bekendheden gaan nu uit elkaar. Emily Ratajkowski heeft een goede tip voor haar: snel weer gaan daten.

Ratajkowski, vandaag de dag voornamelijk bekend als model (en al haar pikante Instagram-kiekjes), weet wat de 27-jarige Turner moet doen om haar ex-man te vergeten en dat is opnieuw op jacht gaan naar andere mannen.

Advies
Zo zegt Ratajkowski: "Het lijkt erop dat veel dames scheiden voordat ze dertig worden. Ik vind dit persoonlijk heel goed. Als je in de twintig bent moet je nog veel leren, maar als je in de dertig bent zie je er nog goed uit. Je hebt meer geld, weet beter wat je wil met je leven, etc.".

Ratajkowski scheidde zelf op 26-jarige leeftijd. Hier zegt ze het volgende over: "Getrouwd zijn is niet altijd zo rooskleurig als dat iedereen het doet voorkomen. Soms is het meer een fantasie".

Leven
Daar blijft het niet bij. Ratajkowski heeft nog meer te zeggen: "Als je in de twintig bent heb je nog je hele leven voor je. Dus iedereen die gescheiden en gestrest is, maak je geen zorgen. Het gaat allemaal goed!"



"Het is veel beter om gescheiden te zijn dan in een relatie te zitten waarin je je ongelukkig of onveilig voelt. Daar moet je je tijd niet aan verspillen".

NieuwsFilm

meest populair