Deze kneiterharde thriller is ineens een dikke hit op Netflix

Deze kneiterharde thriller is ineens een dikke hit op Netflix

'Jack Reacher' (2012) met Tom Cruise heeft een plek in de Netflix Top-10 weten te veroveren.

Netflix heeft een dikke hit te pakken met Jack Reacher. In deze actiefilm uit 2012 met niemand minder dan Tom Cruise in de hoofdrol moet de titelheld een duister complot zien te ontrafelen.

Jack Reacher is een adaptatie van de populaire boekenreeks van Lee Child. In 2016 verscheen er een sequel: Jack Reacher: Never Go Back.

Het verhaal
Nadat een sluipschutter vijf mensen doodschiet, denkt de politie al snel de dader te hebben opgepakt. De verdachte, James Barr, weigert echter te praten en draagt zijn advocaat op om de hulp van ex-militair Jack Reacher in te roepen.

Op die manier begint een buitengewone zoektocht naar de waarheid, waarbij Reacher stuit op een duister complot. Ook komt hij tegenover een onverwachte vijand te staan met een bijzonder talent voor geweld.

Topfilm
Jack Reacher, geregisseerd door Mission: Impossible-kapitein Tom Cruise, wordt door recensenten omschreven als een fijne misdaadthriller die indruk maakt dankzij het charismatische spel van Cruise.



De film staat sinds enige tijd op Netflix en wordt duidelijk gewaardeerd door het Nederlandse publiek. Jack Reacher staat nu op plek #9 in de Top-10 van best bekeken films op de streamingdienst.

NieuwsFilm

meest populair