Nieuwe Nederlandse romkom 'Verliefd op Bali' krijgt eerste trailer

Nieuwe Nederlandse romkom 'Verliefd op Bali' krijgt eerste trailer

De film, waarin de nodige BN'ers te zien zijn, komt wel pas volgend jaar uit.

Enige tijd geleden werd bekend dat de Nederlandse regisseur Johan Nijenhuis was begonnen aan een nieuwe film, genaamd Verliefd op Bali. Hier zijn nu ook de eerste beelden van opgedoken. Deze zijn hieronder te zien.

De film speelt zich, zoals de titel het al aangeeft, af op Bali. Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met z'n drietjes naar Bali te gaan. Ze zijn echter wel heel verschillend en gaan dus ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland.

Familie
Jenny probeert namelijk haar carrière te redden, terwijl haar zus Dewi voornamelijk op zoek is naar haar roots. Hun moeder, Cornelie, hoopt echter dat ze dankzij deze reis weer een betere band krijgt met haar dochters.

Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwachts ook nieuwe en verrassende liefdes.

Cast
Nijenhuis wist toch wel de nodige BN'ers te strikken voor zijn film. Zo zijn de belangrijkste rollen weggelegd voor Jim Bakkum, Anouk Maas, Tara Hetharia, Nadja Hüpscher, Soy Kroon, Edwin Jonker, Mingus Dagelet, Wieteke van Dort en Juultje Tieleman.



De titelsong wordt gezongen door Bibi Breijman. We zullen wel nog even moeten wachten op de film. Verliefd op Bali zal namelijk pas vanaf 1 februari 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair