Al Pacino's 54 jaar jongere vriendin wil van hem af en hun zoontje meenemen

Al Pacino's 54 jaar jongere vriendin wil van hem af en hun zoontje meenemen

Een woordvoerder van de acteur zegt echter dat er niks aan de hand is...

Enkele maanden geleden kwam acteur Al Pacino op merkwaardige wijze langs in het nieuws. De geliefde acteur werd enige tijd geleden opnieuw vader, maar nu blijkt dat zijn vriendin de voogdij van hun zoontje Roman heeft aangevraagd.

Al Pacino, o.a. bekend van pareltjes als The Godfather en Heat, kreeg vorig jaar in april een relatie met Noor Alfallah. Dit zorgde toen al voor de nodige gefronste wenkbrauwen vanwege het grote leeftijdsverschil: de acteur is vandaag de dag alweer 83, terwijl Alfallah pas 29 is.

Gezin
Ongeveer een jaar later, afgelopen 6 juni om precies te zijn, beviel Alfallah van Roman. De vrouw wil echter voor een volledige voogdij gaan. Zij wil dat Roman bij haar komt wonen, maar belooft wel dat haar zoontje ook tijd mag doorbrengen met zijn vader.

Je zou dus bijna denken dat de twee uit elkaar zijn, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Pacino's woordvoerder, Stan Rosenfeld, liet afgelopen woensdag nog weten dat ze nog een relatie hebben. Hij had hij het volgende over te zeggen.

Reactie
"Al en Noor hebben succesvol samengewerkt en wederzijds overstemming bereikt over hun kindje Roman" begint Rosenfeld. "Ze zijn nog gewoon samen". Toch zorgt deze voogdijaanvraag om vraagtekens, maar hier kan Rosenfeld geen antwoord op geven.

Toen hem werd gevraagd waarom Alfallah voor de volledige voogdij wil gaan, zei hij: "Dat weet ik niet. Dat is een vraag voor Noor".

NieuwsFilm

meest populair