Sophie Turner uit 'Game of Thrones' is alweer single: Was alles nep in haar flitshuwelijk?

Sophie Turner uit 'Game of Thrones' is alweer single: Was alles nep in haar flitshuwelijk?

Sophie Turner en Joe Jonas scheiden na 4 jaar huwelijk, waarbij afwijkende werkschema's en onoverkomelijke verschillen een rol spelen.

Sophie Turner en Joe Jonas maakten bekend dat zij gaan scheiden. Het nieuws sloeg in als een bom, want de 27-jarige actrice en de 34-jarige zanger leken erg gelukkig met elkaar.

Ze waren pas 4 jaar getrouwd en verwelkomden laatst een tweede dochter. Aan de media wordt verteld dat Joe Jonas de scheidingspapieren indiende. Hij zei dat er onoverkoombare verschillen zijn. Het stel leerde elkaar in 2016 kennen en leken dolgelukkig.

Twee dochters
Zo straalde de ster uit Game of Thrones, Dark Phoenix en Do Revenge in verschillende videoclips van The Jonas Brothers en verschenen zij veel samen in het openbaar. Daarnaast wist de paparazzi hen regelmatig te spotten op de meest luxe uitjes.

Volgens bronnen dichtbij het echtpaar blijkt Joe Jonas echter de laatste maanden alleen voor de opvoeding van hun twee dochters te staan. Bovendien wil de Britse Sophie Turner terug naar Groot-Brittannië, omdat zij haar familie en vrienden mist.

Afwijkend schema
Gemakkelijk is hun relatie niet. Het koppel lijkt al jaren langs elkaar heen te leven met hun afwijkende werkschema's. Ook nu heeft Joe Jonas een concertreeks in Amerika, terwijl Sophie Turner in Groot-Brittannië aan een nieuwe serie werkt, genaamd Joan.

Daarnaast vertelde Sophie Turner al eerder in verschillende interviews dat het stel soms niets van elkaar wil weten. De afgelopen jaren is het al een paar keer uit geweest, aldus Nicki Swift in de onderstaande YouTube-video.

Nep flitshuwelijk
Het is in elk geval opvallend hoe vaak zij al jaren zonder enige klik naast elkaar poseren. Of alles nep was in hun flitshuwelijk? Vast niet. Maar het is in hun geval misschien onmogelijk voldoende tijd vrij te maken voor elkaar. Dan blijft er niet veel begrip over.



NieuwsFilm

meest populair