Nieuwe poster voor 'Thanksgiving' van Hostel-regisseur

Nieuwe poster voor 'Thanksgiving' van Hostel-regisseur

Eli Roth keert terug met een nieuwe ranzige horror film.

Regisseur Eli Roth werd bekend in Hollywood door zijn gore splatter horrorfilms, zoals Cabin Fever en Hostel. Nu keert hij, na een uitstapje naar andere genres, terug naar zijn roots met de nieuwe horrorfilm Thanksgiving.

Tristar Pictures trakteert ons op de eerste poster van de nieuwe horrorfilm. Op de poster zien we een gemaskerde pelgrim (de eerste Europese bewoners van Noord-Amerika) met een bebloede bijl.

Waar gaat Thanksgiving over
De film volgt een moordenaar in een klein Amerikaans dorpje die van zijn slachtoffers een menselijke snijplank wil maken. Patrick Dempsey speelt de sheriff van het dorpje en hij gaat op zoek naar de identiteit van de gemaskerde moordenaar. Actrice Addison Rae wordt in de film belaagd door de maniac met de bijl.

Fans van de regisseur hebben lang moeten wachten op zijn terugkeer naar het horror-genre. De laatste twee films van Roth waren de familiefilm The House With a Clock in its Walls en de documentaire Fin, over de dood van miljoenen haaien.



Torture Porn
Eli Roth is vooral bekend om zijn horror films. Zijn films Cabin Fever en Hostel droegen, samen met de Saw-films, bij aan de populariteit van het torture-porn genre.

In de States komt Thanksgiving uit in november, op tijd voor de feestdag. In Nederland moeten we iets langer wachten. Wij kunnen de film vanaf 4 december verwachten. Bekijk de poster hieronder.



NieuwsFilm

meest populair