Waarde van talentvolle Vanessa Kirby uit 'Mission Impossible' en 'Napoleon' stijgt hard

Waarde van talentvolle Vanessa Kirby uit 'Mission Impossible' en 'Napoleon' stijgt hard

Zo rijk is Vanessa Kirby uit 'Mission Impossible' en 'Napoleon', die nu al een van de beste actrices uit haar tijd wordt genoemd

Vanessa Kirby is een Britse actrice. In Nederland is zij misschien wel het bekendst door haar terugkerende rol in Mission Impossible.

Op het moment werkt zij aan Napoleon. Over deze samenwerking met Ridley Scott en Joaquin Phoenix zegt zij hier bij Collider: "Het is episch met grote gevechten en een geweldige karakterstudie. Ik vond het prachtig werk."

Een van de beste
De 35-jarige ster wordt door Variety een van de beste actrices uit haar tijd genoemd. Ze speelt in meerdere series en films en staat ook in het theater. Vanessa is te zien in films als Mission Impossible, Fast and Furious presents Hobbs & Shaw, Pieces of a Woman en Mr. Jones.

Mede door de goede recensies heeft Vanessa Kirby een geschatte nettowaarde van 6 miljoen Amerikaanse dollars. Ze is dus best wel rijk. Gedacht wordt dat zij ongeveer 1 miljoen per jaar verdient en 500.000 per film kan vragen.

Vermogen zal harder groeien
Door alle bekendheid die zij nu in Hollywood krijgt, is de verwachting dat haar vermogen alleen maar harder zal groeien. Meer staat hier in het artikel van CA Knowledge.

In de onderstaande YouTube-video van Harpers Bazaar vertelt zij dat zij nog lang niet klaar is. Ze heeft een productiemaatschappij opgestart.



NieuwsFilm

meest populair