Nicolette Kluijver in de Playboy, en hoe! Je mond valt er wagenwijd van open

Nicolette Kluijver in de Playboy, en hoe! Je mond valt er wagenwijd van open

Ze stond op de voorkant van het wereldberoemde blad en daar is ze duidelijk trots op.

Nicolette Kluijver, voornamelijk bekend als presentatrice, is tamelijk veel te zien op televisie. Wanneer ze het eens eventjes iets rustiger aan neemt, zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

Kluijver is een vrouw van vele talenten. Ook is ze een voormalig model en werkte ze voor grote modemerken zoals o.a. Tommy Hilfiger, Diesel en G-Star. Als actrice wist ze eveneens toch wat kleine rolletjes te strikken.

Acteercarriere
Als actrice zagen we de 38-jarige Nicolette vorig jaar nog in het Sinterklaasjournaal als de eigenaresse van een dierenwinkel. Daarvoor had ze ook een aantal cameo's in films en series.

Zo zagen we haar in 2020 in de film Misfit 3: De Finale en daarvoor had ze rollen in de tv-series Lotte en Goede tijden, slechte tijden. Ook had ze een rolletje in de Amerikaanse serie CSI: NY.

Meer
Ze heeft dus meer dan genoeg te doen, maar wanneer ze wat tijd voor zichzelf heeft is ze ook vaak genoeg op sociale media te vinden. Ze heeft dan ook meer dan 400.000 volgers, maar dat is ook wel te begrijpen gezien haar foto's.

Interesse in het pikante kiekje van Nicolette Kluijver? Klik dan hier!

Kluijver pronkte enige tijd geleden op de voorkant van de Nederlandse Playboy, maar heel erg gek is dit niet. Ze ziet er fantastisch uit en toont dat opnieuw aan in haar recente bikini kiekje, waarin duidelijk wordt dat ze zelf ook wel houdt van het erotisch getinte tijdschrift.

NieuwsFilm

meest populair