Eerste blik op nieuwe Superman in kostuum laat nog lang op zich wachten

Eerste blik op nieuwe Superman in kostuum laat nog lang op zich wachten

Fans kunnen niet wachten op David Corenswets kostuum, maar zullen nog even geduld moeten hebben.d

Acteur David Corenswet (Hollywood, Look Both Ways) werd eerder dit jaar aangekondigd als de Superman van het nieuwe DC-universum. Fans kunnen niet wachten om een eerste blik te krijgen op zijn kostuum, maar daar blijken zij nog even op te moeten wachten.

Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn, het nieuwe studiohoofd van DC, is druk met de voorbereidingen voor Superman: Legacy: de aftrap van het nieuwe DC-universum die hij persoonlijk zal regisseren.

Nog lange niet
Een van de belangrijkste aspecten voor een filmmaker die aan de slag gaat met een stripboekfilm is het selecteren van het juiste kostuum voor de titelheld. Fans hechten daar veel waarde aan.

Superman-fans wachten met smart op een eerste blik op het kostuum dat Corenswet zal dragen. Daar zullen zij helaas nog even op moeten wachten. "We zijn er nog lang niet aan toe om dat te delen", laat Gunn namelijk weten na een vraag van een fan.

Stakingen
Corenswet werd vlak voor de stakingen in Hollywood aangekondigd als nieuwe Superman. Doordat de acteursvakbond het werk heeft neergelegd, mag hij ook geen voorbereidende werkzaamheden verrichten zoals het doorpassen van kostuums.



Het is wel aannemelijk dat Gunn al de nodige concepttekeningen heeft laten maken. Eerder vroeg hij op Twitter of fans Superman met of zonder zijn 'ondergoed' willen zien; iets wat ook een vaak terugkerend discussiepunt is onder fans.

NieuwsFilm

meest populair