Niet alleen actrices smolten bij het zien van Ryan Gosling: "ik verdronk in zijn ogen"

Niet alleen actrices smolten bij het zien van Ryan Gosling: "ik verdronk in zijn ogen"

De film Barbie breekt records en bevat een opvallende rol van Ncuti Gatwa, bekend van de Netflix-serie 'Sex Education'.

Sinds de première breekt Barbie records. De maatschappijkritische komedie is een fenomeen en zal dat blijven.

De film bevat een hoop sterren die al Ken of Barbie te zien waren. Een Ken werd gespeeld door de acteur Ncuti Katwa. De meesten zullen hem kennen uit de Netflix-serie Sex Education.

Maakt impact
De Rwandees-Schotse acteur maakt impact in de film met zijn geblondeerd haar en geel sportsetje. Hij is in het echt grappig en luid. Toch heeft hij last van het 'imposter syndrome'.

Ncuti vertelt recent aan Elle Magazine: "Ik heb zoveel onzekerheden. Van binnen ben ik een hoopje ellende. Ik focus weinig op mezelf en ben steeds bezig om anderen gelukkig maken. Ik grap de hele tijd, maar ik moet dagelijks werken aan mijn zelfvertrouwen."

Vreemde gevolgen
Dat syndroom had vreemde gevolgen. Ncuti vertelt verder: "Ik was zo nerveus de eerste maand op de set van Barbie, dat ik amper durfde te praten."

Hij vervolgt: "Ik was een keer in gesprek met Greta Gerwig. Toen ik me omdraaide, stond Ryan Gosling daar. Zijn ogen zijn zo blauw, dat ik voorover viel. Ik verdronk in zijn ogen."

Meer over de film
Meer over de film staat hier in het artikel van Comic Book. In de onderstaande YouTube-video van Elle vertelt Ncuti meer over zichzelf.



NieuwsFilm

meest populair