'The Little Mermaid' kijk je vanaf nu op Disney+

'The Little Mermaid' kijk je vanaf nu op Disney+

Duik mee naar de onderwaterwereld van Ariel voor een klassiek sprookjesavontuur.

Disney+ heeft een bijzondere film toegevoegd aan zijn catalogus: The Little Mermaid. In deze nieuwe versie van het bekende sprookje oogt het de geliefde zeemeermin realistischer en mooier dan ooit.

Disney nam het publiek in mei mee onder de zee naar de schitterende, kleurrijke onderwaterwereld van de Kleine Zeemeermin. Vanaf deze week is de prent te streamen.

Het verhaal
De jonge zeemeermin Ariel (Halle Bailey), bekend van haar mooie rode haren en schitterende stemgeluid, wil dolgraag meer weten over de mensenwereld. Koning Triton (Javier Bardem), haar vader, verbiedt haar echter contact te zoeken met de mensen.

Tijdens een schipbreuk redt ze het leven van de jonge prins Eric (Jonah Hauer-King), waarna ze vastberaden is om samen met hem te zijn. Ze sluit een deal met de zeeheks Ursula (Melissa McCarthy) om het leven op land te kunnen ervaren. Het blijkt een deal met grote gevolgen.

Van bios naar streaming
The Little Mermaid werd eerder dit jaar ontvangen met overwegend positieve recensies. Vooral hoofdrolspeelster Bailey kreeg veel lof van recensenten voor haar spelwerk en zangkunsten.



De film haalde bijna 570 miljoen dollar op aan de wereldwijde bioscoopkassa's en is nu dus doorgezwommen naar streamingdienst Disney+. Je kunt The Little Mermaid eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair