'Lethal Weapon'-acteur Gary Busey rijdt vrouw aan en maakt zich uit de voeten

'Lethal Weapon'-acteur Gary Busey rijdt vrouw aan en maakt zich uit de voeten

Het slachtoffer liet het er echter niet bij zitten en zet de achtervolging in!

De 79-jarige Gary Busey schijnt betrokken te zijn bij een 'hit-and-run'. De acteur wordt ervan beschuldigd iemand te hebben aangereden, maar in plaats van dat hij stopte maakte hij zich blijkbaar uit de voeten.

Gelukkig gaat het niet om een ernstig voorval. Busey, o.a. bekend van Point Break en Lethal Weapon, was op de parkeerplaats van een supermarkt toen hij zijn auto in de achteruit zat. Erg goed lette hij niet op, want hij knalde tegen een andere auto van een vrouw aan.

Wegwezen
TMZ heeft zelfs een videootje weten te bemachtigen. De botsing heeft hierin wel al plaatsgevonden, maar wanneer Busey ervandoor gaat zet de vrouw de achtervolging in. In het filmpje hoor je haar duidelijk zeggen dat ze is aangereden en vraagt ze de acteur om te stoppen.

Ondanks het feit dat hij blijft rijden, stopt hij op een bepaald punt wel. De vrouw confronteert Busey, maar hij heeft duidelijk niet veel interesse. Vervolgens stapt hij in zijn auto en rijdt hij weer weg.

Gevolgen
De vraag is nu hoe dit zal aflopen voor de acteur. In het videootje is duidelijk te zien dat zijn auto ook schade heeft opgelopen door het ongeluk, maar hij weigert zijn informatie uit te leveren. De kans is dus dat dit verhaal nog een staartje zal krijgen.

Mocht je het filmpje willen zien, klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair