60+ en stralend: Meg Ryan onveranderd aantrekkelijk in nieuwe romcom 'What Happens Later'

60+ en stralend: Meg Ryan onveranderd aantrekkelijk in nieuwe romcom 'What Happens Later'

Meg Ryan is terug met haar specialiteit: romcoms, samen met David Duchovny in 'What Happens Later'

Na een lange filmpauze is Meg Ryan terug met haar specialiteit: romcoms. Zij is samen met David Duchovny, de 63-jarige ster uit de scifi-serie X-files, te zien in What Happens Later.

Sinds de jaren 80 is de 61-jarige actrice erg populair. Zo was zij te zien in When Harry Met Sally, Sleepless in Seattle en Top Gun. De ster stond bekend om haar ongelooflijk knappe voorkomen en camera's waren dol op haar.

Duizelingwekkende schoonheid
Een voorbeeld van haar duizelingwekkende schoonheid staat hieronder. Meg plaatste de 'throw back' zelf op haar Instagram.



Acteren en regisseren tegelijk
Haar nieuwe romcom is gebaseerd op een toneelstuk en regisseerde ze zelf. De film kon Meg in 21 nachten opnemen. Meer daarover staat hier in het artikel van People.

Zelf acteerde zij voor het laatst in 2015, in haar regiedebuut Ithaca. Meg vertelt in dat gesprek met Interview Magazine: "Het was lang geleden, maar acteren was het gemakkelijkste deel. Ik zette alles van tevoren klaar en veel lukte in twee shots. Daar ben ik trots op. Het was leuk met David."

Verbazend goed gezind
De jaren zijn Meg Ryan goed gezind gebleven. Ze lijkt nog verbazend veel op de jonge Meg Ryan. Ook blijft zij in hetzelfde genre verkeren. Het lijkt alsof tijd geen vat op haar heeft. Hoe ze dat als 60-plusser doet? Dat houdt zij nog geheim.

Mocht je benieuwd zijn naar hoe zij er nu uitziet: In de onderstaande YouTube-video van ET Canada worden beelden getoond van de nieuwe film. Ook staan vergelijkende beelden uit het begin van haar carrière.



NieuwsFilm

meest populair