Netflix komt binnenkort met een wel hele bijzondere film

Netflix komt binnenkort met een wel hele bijzondere film

'Clifford the Big Red Dog' is een leuke film voor heel de familie.

Netflix pakt binnenkort uit met een leuke film voor heel de familie: Clifford the Big Red Dog (of Clifford de Grote Rode Hond in het Nederlands). In deze prent moeten een meisje en haar oom hun enorme puppy uit handen zien te houden van een kwaadaardig bedrijf.

Deze speelfilm is gebaseerd op de populaire kinderboeken van wijlen Norman Bridwell. Tussen 2000 tot en met 2003 was er ook al een populaire animatieserie over Clifford op de buis te zien.

Het verhaal
Omdat haar moeder weg moet voor een zakenreis, zit de tiener Emily Elizabeth (Darby Camp) een tijd opgescheept met haar nogal onvolwassen oom Casey (Jack Whitehall). Op een dag ontmoet ze een magische dierenbeschermer die haar een kleine, rode puppy geeft.

Emily Elizabeth geeft hem de naam Clifford. Ze had alleen nooit verwacht dat ze de volgende dag wakker zou worden met een gigantische hond van wel drie meter. Al snel trekt Clifford de aandacht van de media en een kwaadaardig geneticabedrijf.

Netflix
Clifford the Big Red Dog is een vermakelijke familiefilm met een fijne cast. De prent bevat leuke grappen voor jong en oud. Je moet hem dus zeker een keer kijken.



En dat kan binnenkort op Netflix. De streamingdienst heeft aangekondigd dat Clifford the Big Red Dog vanaf 30 september beschikbaar zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair