3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van thriller tot drama: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Lady Bird (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greta Gerwig | Cast: Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Timothée Chalamet, e.a. | Te zien op: Prime Video / SkyShowtime
Christine, die zichzelf Lady Bird noemt, is een ongemakkelijke puber die binnenkort eindexamen doet. Ze kan niet wachten om te mogen studeren. Het liefst in New York. Het benodigde geld hebben haar ouders echter niet. Haar vader is werkloos, haar moeder hijgt behoorlijk in haar nek. Ze besluit daarom zelf maar haar droom waar te maken.



The Iron Lady (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Phyllida Lloyd | Cast: Meryl Streep, Jim Broadbent, Anthony Head, e.a. | Te zien op: HBO Max / Prime Video
Margaret Thatcher schopte het als kruideniersdochter van eenvoudige komaf tot de eerste vrouwelijke premier van Engeland. Daarvoor heeft ze een zware strijd moeten voeren in een door mannen gedomineerde wereld. Tegenwoordig is er weinig meer van die ijzersterke vrouw over. Thatcher kampt met beginnende dementie en het gemis van haar overleden echtgenoot Denis.



The Babysitter (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: McG | Cast: Samara Weaving, Judah Lewis, Bella Thorne, e.a. | Te zien op: Netflix
De twaalfjarige Cole heeft als enige van zijn klas nog een babysitter en wordt daar flink mee gepest. Toch heeft hij niet veel te klagen: zijn oppas Bee is namelijk ontzettend knap en aardig. Maar wanneer Cole 's avonds stiekem uit bed gaat om naar haar te gluren, ontdekt hij dat Bee deel uitmaakt van een satanische sekte. En deze is tot alles bereid om hem de mond te snoeren.



NieuwsFilm

meest populair