Gaby Blaaser toont haar achterwerk aan heel Nederland en krijgt flink wat likes

Gaby Blaaser toont haar achterwerk aan heel Nederland en krijgt flink wat likes

De Nederlandse celeb Gaby Blaaser zoekt de aandacht en vindt die vanzelfsprekend op Instagram.

De Nederlandse celeb Gaby Blaaser was de afgelopen periode wat minder in beeld door haar zwangerschap. Nu zien we haar weer eens op de oude vertrouwde manier: lekker in het zonnetje!

Op Instagram heeft ze ondertussen een prima 400k volgers en haar nieuwste post kreeg binnen enkele minuten al duizenden vind-ik-leuks. Geen wonder ook, ze ligt weer lekker bij het zwembad.

Wie is Gaby eigenlijk?
Gaby ontpopte zich als actrice, influencer en mediapersoonlijkheid. Ze begon haar acteercarrière met rollen in bekende Nederlandse series zoals SpangaS en Goede Tijden, Slechte Tijden.

Buiten het acteren om, heeft Gaby zich ook weten te profileren als een influencer op sociale media. Hier heeft ze een aanzienlijke aanhang opgebouwd en deelt ze regelmatig glimpen van haar dagelijkse leven, modekeuzes en fitnessinspiratie.

Zomers
Op Instagram zien we de afgelopen periode weer wat meer van de Amsterdamse Gaby. Haar meest recente foto laat haar achterwerk zien, maar ook wat gevoelige woorden uit een tijdschrift. "1: Mood 2: Mindset," schrijft ze erbij.


De foto van de 37 jarige Gaby Blaaser zien? Check deze dan op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair