Margot Robbie is de droomvrouw van velen: maar met wie deelt ze het bed in het dagelijks leven?

Margot Robbie is de droomvrouw van velen: maar met wie deelt ze het bed in het dagelijks leven?

Stilletjes getrouwd en erg privé, maar werken graag samen in hun productiemaatschappij

Terwijl de media-hype rond Barbie een piek bereikte, verdween Margot Robbie stilletjes. Na alle premières en interviews wordt zij eindelijk weer gespot.

De ster blijkt op vakantie met haar man, Tom Ackerley, in Griekenland. Te zien aan de foto's hier in het artikel van People geniet Margot heerlijk van haar rust. Gekleed in onopvallend wit probeert zij alle associaties met haar Barbie-karakter te voorkomen.

Al jaren gelukkig samen
Margot is al jaren getrouwd met de Britse producer en regisseur. Zij leerden elkaar in 2013 kennen op de filmset van de WO II drama Suite Française. Ze worden zelden samen gezien. Ook houden zij hun relatie privé.

Gelukkig heeft People hier in dit artikel wat foto's staan van het stel. Sinds 2014 werken Tom en Margot samen in hun productiemaatschappij LuckyChap Entertainment. Zo produceerden zij onder andere de succesvolle I, Tonya, Promising Young Woman, Dollface, Birds of Prey en Barbie.

Liever achter de camera
Tom Ackerley startte als kind al in de filmindustrie. Zo was hij een extra in drie Harry Potter-films. Toch werkt hij liever achter de camera's. Tom vertelde over hun bedrijf: "We willen graag onbekende acteurs een platform geven naar grotere films."

In de onderstaande YouTube-video van The Ellen Show vertelde Margot Robbie over haar huwelijksreis met Tom.



NieuwsFilm

meest populair