De keurig nette Anya Taylor-Joy laat zich opeens van een heel andere kant zien

De keurig nette Anya Taylor-Joy laat zich opeens van een heel andere kant zien

Normaalgesproken altijd zo netjes, maar nu gaat ze volledig uit de kleren.

Anya Taylor-Joy is niet meer weg te denken uit de filmwereld. De 27-jarige actrice scoort de ene na de andere grote rol en is ook op sociale media behoorlijk actief. Nu komt ze wel met een opvallend kiekje.

Taylor-Joy brak door in films als Split en The VVitch, maar ze wist ook hoge ogen te gooien in de geliefde Netflix-serie The Queen's Gambit en vorig jaar nog in The Menu en The Northman.

Druk bezig
Daar blijft het niet bij. Ook haar agenda staat behoorlijk vol. Ze heeft alweer getekend voor de nodige nieuwe projecten, waaronder ook de hoofdrol in George Millers Furiosa. Hierin zal ze te zien zijn als een jonge Furiosa, die in Mad Max: Fury Road nog door Charlize Theron werd gespeeld.

Ook de nodige grote (mode)merken willen maar wat graag met Taylor-Joy samenwerken. Zij maakt dus reclame voor verschillende firma's, maar ook wanneer ze eens even niet werkt zit ze niet stil. Op Instagram trakteert ze haar volgers wel vaker op foto's en filmpjes en nu is het weer raak.

Opvallend
De actrice komt normaalgesproken altijd zeer netjes en beschaafd over. Taylor-Joy staat namelijk niet bekend om haar pikante kiekjes, maar ze kan het wel.

In haar laatste plaatje zit ze namelijk in het bad te dobberen en zorgt enkel en alleen het zeepschuim ervoor dat we niet alles kunnen zien...

Interesse in de spannende foto van Anya Taylor-Joy? Bekijk deze dan hier!

NieuwsFilm

meest populair