Jennifer Lopez laat haar kleren zakken: "het voelt lekker"

Jennifer Lopez laat haar kleren zakken: "het voelt lekker"

Actrice en zangeres Jennifer Lopez doet weer goede zaken met het merk Intimissimi.

Actrice Jennifer Lopez kennen we van de muzikale hits als Waiting for Tonight en Let's Get Loud en uit films als Out of Sight en Hustlers. Daarnaast is ze ook een bekend gezicht in de modewereld.

Op Instagram laat ze vooral die modekant zien. Ze prijst er vele merken aan onder haar 251 miljoen volgers. Een van de merken die ze de laatste tijd veelvuldig in de spotlight zet is het modemerk Intimissimi.

Aankomende films
Dit jaar zagen we JLo al op Netflix in de actiethriller The Mother. De film werd wat wisselend ontvangen, maar volgens de streamer wel enorm goed bekeken. JLo zien we binnenkort dan ook terug met een nieuwe Netflix-film.

Ze nam namelijk als de scifi-actiefilm Atlas op van regisseur Brad Peyton (San Adreas, Rampage). Jennifer is in de film te zien naast namen als Lana Parrilla, Simu Liu en Sterling K. Brown.

"Voelt goed"
Met de tekst "Als het goed voelt... doet niets anders er toe," begeleidt Jennifer nu een reeks foto's waarin ze het merk Intimissimi flink aanprijst. En dat vinden de die hard-fans van de alleskunner uiteraard helemaal niet erg.


De 54-jarige Jennifer Lopez in haar Intimissimi-setje zien? Check de foto's dan hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair