Binnenkort: Netflix komt met een wel hele gave gameverfilming

Binnenkort: Netflix komt met een wel hele gave gameverfilming

'Sonic the Hedgehog 2', een goed ontvangen film, kijk je binnenkort op de streamingdienst.

Netflix pakt binnenkort uit met een leuke film voor heel de familie: Sonic the Hedgehog 2. In deze gameverfilming neemt de razendsnelle Sonic het op tegen oude en nieuwe vijanden in een poging zich te bewijzen als held én de wereld te redden.

In 2020 bleek de eerste Sonic een groot succes. Reden genoeg om een vervolg te maken, dat vorig jaar verscheen. Binnenkort kort kijk je Sonic 2 op Netflix.

Het verhaal
In dit spectaculaire tweede filmavontuur van de bekende blauwe egel wil Sonic (Ben Schwartz) de wereld maar wat graag laten zien dat hij een échte held is. Die kans krijgt hij wanneer zijn aartsvijand Dr. Robotnik (Jim Carrey) terugkeert.

Die maniak blijkt nu samen te werken met Knuckles (Idris Elba) en op zoek te zijn naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Aan Sonic, zijn nieuwe maatje Tails (Colleen O'Shaughnessey) en politieagent Tom (James Marsden) om hen te stoppen voordat het te laat is.

Ontvangst
Sonic the Hedgehog 2 werd prima ontvangen door critici en presteerde goed aan de bioscoopkassa's. Niet voor niets is filmstudio Paramount inmiddels druk met het voorbereiden van een derde film.



In dat derde deel zal Shadow, een ander belangrijk personage uit de wereld van Sonic dat aan het einde van deze tweede film werd geteased, een grote rol spelen. Sonic the Hedgehog 2 kijk je later deze maand op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair