'Jackass'-ster Steve-O verkoopt voodoo-poppen met eigen lichaamshaar: "beetje ziek"

'Jackass'-ster Steve-O verkoopt voodoo-poppen met eigen lichaamshaar: "beetje ziek"

De waaghals vindt het achteraf zelf ook toch geen al te best idee...

De naam Steve-O komt de meeste mensen waarschijnlijk wel bekend voor. Al jarenlang maakt hij deel uit van de Jackass-franchise en is een van de bekendste gezichten. Zijn laatste 'stunt' laat hem wel behoorlijk ongemakkelijk voelen.

Steve-O heeft al bijzonder veel krankzinnige dingen uitgehaald, waar hij soms ook enorme verwondingen of zelfs botbreuken aan overhield. Zijn laatste werk lijkt heel wat minder gevaarlijk, maar toch is hij er geen al te grote fan van.

Poppetjes
De acteur heeft een deal gemaakt met een bedrijf genaamd Liquid Death om voodoopoppetjes te maken van zijn eigen haar. Steve-O werd kaalgeschoren en zijn haar werd vervolgens in deze poppetjes gestopt, die te koop zijn.

Ondanks het feit dat hij hiermee akkoord ging, vindt hij het achteraf wel tamelijk vreemd en eng: "Ik denk dat het geen goed idee was, om akkoord te gaan met zo'n negatieve energie... Zij hebben mij geknipt en hebben poppetjes gemaakt met mijn haar. Ik voel me er nog best ongemakkelijk bij".

Waarom
De reden waarom hij hier wel mee akkoord ging? Steve-O is een fan van het watermerk Liquid Death, waardoor hij het wel zag zitten. Een hit was het zeker. Heel veel poppetjes konden er natuurlijk niet gemaakt worden, maar binnen de kortste keren waren deze allemaal uitverkocht.



Wie weet dat Liquid Death wel weer met een nieuwe collectie komt, want je hebt nu de optie om je in te schrijven om op de hoogte te blijven wanneer er weer nieuwe voodoo-poppetjes uitkomen. Interesse? Klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair